• Wij matchen jou met een bedrijf op basis van je sociale vaardigheden en karakter
 • Met trots en plezier werken aan jouw persoonlijke groei
 • Persoonlijke en intensieve begeleiding
 • De nieuwste technische leerwerkplekken voor vmbo, havo, mbo, hbo en wo
Meld je nu aan Bel 088 – 0354 902

TECHNISCH WERK TWENTE

Wie Zijn WIJ

Technisch Werk Twente helpt jou graag bij het zoeken naar een geschikte leerwerkplek in Twente. Volg jij een technische studie, een BOL- of BBL-opleiding en ben je op zoek naar een leerwerkplek bij een technisch bedrijf in Twente? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij focussen ons echt op jou als persoon en kijken goed naar jouw sociale vaardigheden.

Lees meer...

Wat doen we

Jeroen Boerkamp Directeur

Wij maken het voor jou makkelijker om een mooie leerwerkplek te vinden. We werken samen met verschillende technische bedrijven die het, net als wij, belangrijk vinden dat jij helemaal goed op je plek zit. Dit kunnen we realiseren doordat we ons richten op jouw sociale kenmerken. Door te kijken naar jouw sociale skills kunnen we het perfecte technische bedrijf voor jou vinden. Het is tenslotte het belangrijkste dat jij het naar je zin hebt op je leerwerkplek in Twente en goed tot je recht komt.

Lees meer...

Hoe Werken Wij

Wanneer je ons aanmeldformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken. We gaan op zoek naar een geschikt bedrijf waar jij goed bij past. Dit doen we door te kijken naar wat jij echt wilt en waar je dromen en passie liggen. Door te onderzoeken wat jouw sociale eigenschappen zijn, komen we erachter welk technisch bedrijf perfect bij jou aansluit. We staan bekend om onze intensieve begeleiding en coaching, wat resulteert in verschillende evaluaties die zowel telefonisch als op locatie plaatsvinden.

Lees meer...

WERK BIJ FANTASTISCHE WERKGEVERS

 • Logic Medical
  Logic Medical - Onderhoud op het juiste moment. met de juiste mensen. op de juiste plek.
 • United Springs
  United Springs - United Springs werkt sinds vele decennia succesvol in diverse markten en voor vele klanten die wereldwijd actief zijn.
 • Braker Spuittechniek
  Braker - De firma braker spuittechniek is leverancier en installateur van nieuwe en gebruikte natlak- en poedercoat-installaties
 • VDL
  VDL Enabling Technologies Group - Door hoge kwaliteit en servicegraad bij de levering van mechatronische modules willen wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen.
 • Abbink Metaal
  Abbink - Abbink Metaal uit Almelo is gespecialiseerd in machines in de breedste zin van het woord.
 • Vossebeld
  Vossebeld Vaatwastechniek - Als leverancier van professionele vaatwasmachines is vossebeld vaatwastechniek / winterhalter reeds tientallen jaren een begrip.
 • Van Mourik Meppel
  Van Mourik - Iedere storing is er één te veel. Daarom doet Van Mourik Meppel er alles aan om storingen snel op te lossen. Door preventief onderhoud en optimaal afgestemde afkeurcriteria minimaliseren we ongeplande stilstand.
 • Technology Unlimited
  Technology Unlimited - Technology Unlimited b.v. houdt zich bezig met het zoeken naar innovatieve oplossingen voor technische vraagstukken
 • Boerhof Projectinrichters
  Boerhof - Boerhof Projectinrichters uit heeten is dé specialist op het gebied van projectinrichting
 • HTM Nederland
  High Tech Maintenance - High Tech Maintenance nederland b.v. is een jong maar ervaren bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van hoogwaardig industrieel onderhoud
 • Hortec Electronics
  Hortec - Hortec ontwikkelt en assembleert producten waarvan elektronica de basis vormt
 • MASER Engineering
  Maser - MASER Engineering, founded in 1993, is an independent engineering service company operating in the semiconductor and electronic systems industry
Talenten Quote 3 15-01-2016
Mark Spanjers - "Het is erg prettig dat er veel wordt overlegd tussen Technisch Werk Twente en mij."
Talenten quote 2 13-01-2016
Micheal van Styn - "Met al mijn vragen kan ik terecht bij Technisch Werk Twente"
Talenten quote 1 12-01-2016
Stef Verduijn - "Alle partijen zijn goed op de hoogte van elkaar door de periodieke gesprekken"

NIEUWS

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Boerhof Projectinrichters in samenwerking met Technisch Werk Twente 28-01-2016
Social Return staat voor ‘winst’ voor de samenleving en inwoners en is bedoeld om werklozen, jongeren en arbeidsgehandicapten of andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, aan werk te helpen.
Vacature: Recruiter / Commerciële buitendienst medewerker Techniek, regio Twente 17-08-2015

Alles wordt goed gecommuniceerd en als er vragen zijn kun je er meteen antwoord op krijgen.

Bedrijf: VDL etg Almelo
Functie: Plaatwerker / Orbitaal lasser (BBL)

Vacature ( directie ) Secretaresse Technisch Werk Nederland : regio Overijssel 07-07-2015

Je bent voor ons de rots in de branding. Je verzorgt de interne en in- en uitgaande communicatie van ons bedrijf. Door je enthousiasme en je persoonlijkheid kun je bedrijven en jongeren bewust maken van de in- en uitstroom in de Techniek en hen telefonisch goed te woord staan.

MEER LOCATIES TWN